Over ons

Voor de functioneel beheerder bij de overheid kijkt Beheer De Toekomst naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen.

Tijdens ons jaarlijks terugkerend live event en verschillende webinars, ontvangen wij gastsprekers en delen interessant nieuws. Met vaste ‘Beheer De Toekomst’ kenmerken, zijnde:

  • Innovatief, vernieuwend, toekomstperspectief
  • Wat betekent het voor beheer?
  • Interactief

En het jaarlijkse ‘live’ event biedt daarnaast ook meerdere mogelijkheden voor samenwerking en ervaring delen met collega beheerders.

Naast het 'live' event organiseren we ook webinars. Voor een terugblik op de webinars op AI gebied, kun je terecht bij de verslagen.
 

Vervolgwebinars in 2023

In 2023 komen we terug met nieuwe webinars over de onderwerpen die voor jullie, IT-beheerders werkzaam bij de Nederlandse overheid, interessant zijn. Heb je zelf een onderwerp waar je meer over zou willen weten? stuur een mail naar beheerdetoekomst@minienw.nl.

Houd de agenda op onze website in de gaten! Als je al eerder een event of webinar van ons hebt bijgewoond, ontvang je een persoonlijke uitnodiging.

Over dit platform

Beheer De Toekomst is een interdepartementale samenwerking van functioneel beheerder en aanverwante disciplines. Specifiek gericht op het informeren en verbinden van functionele beheerders bij de overheid.

De vaste teamsamenstelling wordt regelmatig versterkt door (gast)leden, collega’s met nieuwe kennis en ervaring.

Het platform Beheer De Toekomst wordt beheerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Directie Informatie en Exploitatie.

Met vriendelijke groet van het Beheer de Toekomst team,

Marian, Georgette, Daniel, Maurice, Jordi, Bart, Dennie, Nadine, Winko, Anita, Rocky en José

Het event Beheer de Toekomst is een initiatief van de Directie Informatie en Exploitatie onderdeel van Financiën en Integrale Bedrijfsvoering van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Het Team Beheer de Toekomst is interdepartementaal samengesteld en streeft ernaar om IT-beheerders binnen de overheid met elkaar te verbinden door het organiseren van een jaarlijks event en kennissessies.

Foto van de organisatie van het Beheer de Toekomst Event samen met Ruben Terlou
Foto van de organisatoren van het Beheer de Toekomst event

Contact

Voor contact, mail s.v.p. naar beheerdetoekomst@minienw.nl.