BDT Webinar 17 juni '21: AI veilig en beheerbaar

Was je erbij op 17 juni? Dan heb je ongetwijfeld aan de lippen gehangen van Arjan en Margje.

Wat was het interessant om even in de keuken van ODC Noord te kijken. Wisten jullie dat er al zoveel mogelijk is, en dat binnen de overheid? Dit kan onder andere echt helpen bij het 'volwassen' maken van AI toepassingen door het bieden van een degelijk fundament om deze op te hosten. Arjan heeft er veel over verteld; lees het nog even terug in zijn presentatie.

En de keuken van ILenT was minstens even leuk. Margje heeft verteld over de AI toepassing die nu al wordt ingezet bij het risico-gebaseerd selecteren van te inspecteren schepen in de binnenvaart. Tijdens haar presentatie heeft ze een filmpje laten zien met een heldere toelichting hoe de AI toepassing werkt. Dit filmpje kan je nog een keertje bekijken.

Ook de opname van de webinar is te bekijken.

De sprekers:

  • Arjan Vliem is Product Owner bij ODC Noord.
  • Margje Schuur is data analist bij ILenT (Inspectie Leefomgeving en Transport, onderdeel van IenW).

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij ODC Noord? Of de AI toepassingen van ILenT? Mail ons, dan brengen we je in contact met een van hen.

Foto vanaf een schip op een meer