Workshop gebruikerscommunicatie

Terugblik op een workshop specifiek gericht op communicatie met klanten toegepast binnen functioneel beheer.

Beheer de Toekomst heeft gemerkt dat gebruikerscommunicatie in veel organisaties een belangrijk, maar vaak onbelicht aspect is. Daarom hebben we op donderdag 6 februari 2020, speciaal voor functioneel beheerders, een interactieve workshop gebruikerscommunicatie georganiseerd.

De workshop werd gegeven door Pieter Teekens, werkzaam bij SSC-ICT. Hij gaf al eerder een workshop over dit onderwerp tijdens ons eerste event in 2018. Tijdens deze inspirerende en leerzame middag heeft Pieter ons meegenomen in de wereld van communicatie door handige tips te delen die in oefeningen konden worden toegepast. De voorbeelden uit de praktijk van collega-beheerders maakten dit tot een zeer geslaagde interactie middag.

Beheer de Toekomst