27 september Live Event 2022

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Beeld & Geluid Den Haag

Het jaarlijkse event van Beheer De Toekomst biedt een dag vol kennismaken, kennis delen en kennis opdoen  in een leuke setting.

Met gastsprekers, workshops en parallelsessies over uiteenlopende onderwerpen welke de functioneel beheerders bij de overheid zullen aanspreken.

Daar bieden wij naast verdieping op eerder aangeboden onderwerpen ook een blik op innovatie binnen het vakgebied en tools welke direct toepasbaar zijn binnen de dagelijkse werkzaamheden. 

Op dinsdag 27 september komen we bij elkaar bij Beeld en Geluid in Den Haag. Een inspirerende locatie met vele gezichten vol nostalgie. Je vindt er oude computers, telefoons terug in de ruimten en de ruimten zelf zijn erg verschillend, fris en zorgen voor verbinding tussen mensen. Een perfecte locatie voor het Beheer de Toekomst event.

Houd de website in de gaten voor nadere invulling van het event.

Intussen werkt het team Beheer de Toekomst aan de invulling van een verrassend, verdiepend en innovatief programma dat zich richt op interessante onderwerpen en ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Laat je inspireren door dagvoorzitter en keynote speaker Diederik Jekel, wetenschapsjournalist en bekend van televisie en theatervoorstelling ‘Orde in de chaos’.

Dit Live Event is uitsluitend voor IT-beheerders die werkzaam zijn bij de Nederlandse overheid.

Aanmelden? Stuur ons dan een mail vanuit je overheidsmailadres.

Geef hierbij svp in het onderwerp van de mail aan dat je je aanmeldt voor het Live Event.

Ken je een collega die ook aan het Beheer de Toekomst event wil deelnemen? Dan staat het je vrij hen ook uit te nodigen.

Wees er snel bij want we hebben plek voor maximaal 120 deelnemers.

Foto van Diederik Jekel
Foto van Diederik Jekel