27 september Live Event 2022: Kennis opdoen, kennis delen en kennismaken

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Beeld & Geluid Den Haag

Kennis opdoen, kennis delen en kennismaken

Jaarlijkse event van Beheer De Toekomst. Voor wie: IT-beheerders bij de overheid.

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren over je vakgebied, inspiratie op te doen en andere collega-beheerders te ontmoeten? Meld je dan aan voor het jaarlijkse evenement van Beheer De Toekomst.

Na twee jaar coronabeperkingen kunnen we eindelijk weer live bij elkaar komen. Kom luisteren naar de inspirerende keynotes, doe mee aan de quiz en verbreed je horizon tijdens de workshops. Je komt meer te weten over interessante innovaties en ontwikkelingen binnen het vakgebied en maakt kennis met nieuwe tools die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. 

We hebben op het event Diederik Jekel en Martijn Vertov te gast als keynote sprekers. Daarnaast zijn er 6 parallelsessies waaruit je kunt kiezen. Je kunt aan twee sessies deelnemen.

Voor meer informatie over het event klik hier.

Foto van Diederik Jekel
Foto van Diederik Jekel
Foto van Martijn Winkler
Foto van Martijn Winkler