Inschrijving sessies geopend

June 04, 2019
757 keer bekeken

Ben je ICT-beheerder bij de Rijksoverheid? Wil je voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Dan is dit platform Beheer de Toekomst voor jou bestemd.

Het platform houdt je op de hoogte van komende events, praat je bij over relevant nieuws en biedt je mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling met collega-beheerders in de Samenwerkingsruimte.

Lees hier de terugblik - in beeld en tekst - op Beheer de Toekomst 2019. Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Workshop gebruikerscommunicatie

Beheer de Toekomst heeft gemerkt dat gebruikerscommunicatie in veel organisaties een belangrijk, maar vaak onbelicht aspect is. Daarom bieden wij voor functioneel beheerders een interactieve workshop gebruikerscommunicatie aan. Tijdens deze middag krijg je handige tips, oefeningen en voorbeelden uit de praktijk van collega-beheerders. De workshop wordt gegeven door                    Pieter Teekens, werkzaam bij SSC-ICT. Hij gaf al eerder een workshop over dit onderwerp tijdens ons eerste event in 2018.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de workshop gebruikerscommunicatie op donderdag 6 februari 2020, van 12.00 – 17.00 uur. Locatie: Koningskade 4, Den Haag

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar BeheerdeToekomst@minienw.nl


Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de parallelsessies voor het event Beheer de Toekomst 2019. Lees de pitches en kies er twee!

Groene IT, machine learning & robots, agile/scrum in de praktijk, servicegerichte architectuur, I-thiek, technotrends, de klant van de toekomst, datalekken én een serious game. Voor elke beheerder wat wils met deze negen parallelsessies. Er zijn twee rondes, dus je kunt er twee uitkiezen. 

Zie het programma met de sessiepitches en de link naar de inschrijving.

Het plenaire deel bestaat uit een paneldiscussie 'De beheerder van de toekomst' en een keynote 'Cybersecurity en cybercrime' van Inge Philips-Bryan.

* Inschrijven kan niet meer *

Images

Twitter

Cookie settings