Inschrijving sessies geopend

04-06-2019
373 keer bekeken

Ben je ICT-beheerder bij de Rijksoverheid? Wil je voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Dan is dit platform Beheer de Toekomst voor jou bestemd.

Het platform houdt je op de hoogte van komende events, praat je bij over relevant nieuws en biedt je mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling met collega-beheerders in de Samenwerkingsruimte.

Binnenkort vind je hier de terugblik - in beeld en tekst - op Beheer de Toekomst 2019. Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?


Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de parallelsessies voor het event Beheer de Toekomst 2019. Lees de pitches en kies er twee!

Groene IT, machine learning & robots, agile/scrum in de praktijk, servicegerichte architectuur, I-thiek, technotrends, de klant van de toekomst, datalekken én een serious game. Voor elke beheerder wat wils met deze negen parallelsessies. Er zijn twee rondes, dus je kunt er twee uitkiezen. 

Zie het programma met de sessiepitches en de link naar de inschrijving.

Het plenaire deel bestaat uit een paneldiscussie 'De beheerder van de toekomst' en een keynote 'Cybersecurity en cybercrime' van Inge Philips-Bryan.

* Inschrijven kan niet meer *

Images

Twitter