Keynote spreker: cybersecurity-expert Inge Philips

24-04-2019
1745 keer bekeken

Ben je ICT-beheerder bij de Rijksoverheid? Wil je voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Dan is dit platform Beheer de Toekomst voor jou bestemd.

Het platform houdt je op de hoogte van komende events en webinars, praat je bij over relevant nieuws en biedt je mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling van ervaringen met collega-beheerders in de Samenwerkingsruimte*.

Zoals we al eerder bericht hebben, kon ons in 2020 geplande event door COVID-19 helaas niet doorgegaan. We hopen natuurlijk dat het in de loop van 2021 wel door kan gaan. In aanloop van dat event bieden we jullie een serie van zeer interessante webinars rondom het thema Artifical Intelligence, oftewel AI. Centrale vraag is en blijft: "Wat betekent dit voor beheer?".

Eerste webinar 29 november '20
Het eerste webinar was een groot succes, zowel door het grote aantal deelnemers als door de lovende reviews. Heb je dat gemist? Hier lees je daar meer over, en kun je een verkorte versie van het webinar van Jim Stolze zien. Dit webinar gaf ons een globaal overzicht over wat AI nu precies inhoudt en is daarmee een goede basis voor de vervolgwebinars.

Vervolgwebinars in 2021
Inmiddels is het beheerdetoekomst organisatieteam bezig met de voorbereiding van het tweede en derde webinar rond het thema AI, beide gepland in 2021. Hier geeft Jim vast een korte introductie van deze webinars die meer inzicht geven in het belang van data voor AI. Lees hier meer over het tweede webinar op 14 januari '21.
Het derde webinar is gepland op 9 februari '21, daarover volgt binnenkort meer informatie.

Houd de agenda op onze website in de gaten! Als je al eerder een event of webinar van ons hebt bijgewoond, ontvang je een persoonlijke uitnodiging.

*Als je toegang wilt tot onze samenwerkingsruimte, word je gevraagd om lid te worden. Hier vind je bijvoorbeeld een forum, verschillende interessante documenten en contactgegevens van collega beheerders die werkzaam zijn binnen de overheid.


Inge Philips-Bryan, partner Cyber Risk Services bij Deloitte, houdt een keynote over data en security tijdens Beheer de Toekomst 2019.

Hoe blijven overheidsdata veilig? Welk antwoord kunnen ICT-beheerders geven op cybercrime?

Daarover komt Philips spreken aan het slot van het event. Voordat ze partner werd bij Deloitte in 2016, werkte ze onder meer bij de politie en de AIVD.

* Fotografie: Daan Muller

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen